20 Km door Brussel

Start

Het aftellen naar de 20 KM van Brussel wordt strak: u zult nu snel in de startblokken zijn ! Wij wensen u veel moed voor uw trainingsprogramma !

Wat is ons project?

tl_files/ufb/images/Event/RenesDelaVie.gif

Zoals u weet, zijn er andere atleten die deel uitmaken, op hun eigen manier, van de race dit jaar: het team van "Les Rênes de la Vie". UFB steunt "Les Rênes de la Vie" die de sociale en  fysieke  ontwikkeling van psychomotorische gehandicapte kinderen bevordert door middel van paardrijden.Door uw steun zal de piste overdekt kunnen worden en zo de kinderen beschermen tegen de regen. Voor meer informatie kunt u een bezoekje geven op hun website http://www.lesrenesdelavie.com/

 

Hoe deelnemen?

We stellen u voor om een team op te stellen met uw collega’s en zich in te schrijven via UFB voor 3 maart 2017. Aan elke loper zal een bijdrage van €50 gevraagd woren (€25 voor de borstnummer en €25 voor UFB).

Gelieve het online formulier in te vullen   voor 3 mart 2017.
We hebben het geheel van deze informatie nodig om u te kunnen inschrijven.
 

U kunt ons ook helpen om fondsen te werven voor UFB:

-                 door aan vrienden en familie te vragen uw km te sponsoren ;
-                 door aan uw collega’s en maatschappij een contributie te vragen ;
-                 door zelf een gift te maken.
-                 sponsoring package.

 
Zodra we uw inschrijving ontvangen, zenden we u per post een “sponsoring package” met documentatie die behulpzaam kan zijn om uw kandidaat-sponsors te benaderen.

Net als vorig jaar, willen we de 3 lopers die de meest sponsoring fondsen verzameld hebben belonen.

Iedere donatie van minstens 40 € tijdens het jaar 2017 zal een fiscaal attest begin 2018 ontvangen (exclusief de 25€ inschrijvingskosten voor het borstnummer).
IBAN : BE71 9530 0000 0369  BIC : CTBKBEBX   Communicatie: 20 Km + naam van de loper

 

We hopen op een nieuw record te behalen !    Hiervoor is sponsoring erg belangrijk   - dus dank u vriendelijk om de boodschap en informatie om je heen te verspreiden.

 

Wat krijgt u?

U krijgt gegarandeerd een startnummer (geen stress bij de inschrijving!), een startplaats in de correcte box (afhankelijk van uw verwachte looptijd) en een mooie T-shirt met het logo van UFB, deze van de vzw “Les Rênes de la Vie” en van uw sponsorend bedrijf (met minstens 10 deelnemers). Uw bent welkom in onze stand, waar u uw bagage kan deponeren en genieten van frisdranken en snacks. Belangrijker echter is de voldoening om deel te nemen aan één van de bekendste sportevenementen in België en tegelijk steun te geven aan een goed doel!

 

Hartelijk dank voor uw hulp aan de minstbedeelden in ons land. We hopen zo veel mogelijk sporters te zien op 28 mei om deel te nemen aan de meest populaire loopwedstrijd van België, in een warme sfeer van solidariteit.

 

Hoe zich inschrijven? Klik op de volgende link : https://goo.gl/forms/U38BHowok0AsHRPV2

Aarzel niet om contact op te nemen met Yolande Elsen (
yelsen@ufb.be) indien u nog vragen hebt.